top of page

Je tady! Nová kolekce POP

Sháníte perfektní vánoční dárek nebo si chcete sami udělat radost? Pak pro vás mám tip. S radostí vám představuji zbrusu novou řadu POP Collection (z anglického POPular / POPpet). Vyznačuje se nadčasovým designem, vysoce kvalitními materiály a perfektním řemeslným zpracováním. POPpetky jsou k dostání v pěti barvách, které lze snadno kombinovat s jakýmkoliv outfitem. Součástí kolekce budou také stejnobarevné pásky ve dvou šířkách.




Jedná se o třetí celokoženou kolekci kabelek Patrick Poppet. Chtěla jsem, aby byla nadčasová a praktická. POPpetky z nové kolekce vznikají již tradičně v České republice. Jsou zhotoveny z vysoce kvalitní italské usně nappa a charakterizuje je vysoký podíl ruční práce. Hodí se na celodenní nošení a pohodlně pojmou dokumenty formátu A4 i notebook. Dají se nosit elegantně v ruce nebo díky odnímatelnému popruhu také přes rameno. Uvnitř disponují třemi kapsami, z nichž jedna je uzavíratelná na zip. Podšívka je v barvě tmavě fialové. Ametystová barva totiž symbolizuje ryzí lásku a posiluje věrnost, což vnímám i jako paralelu k lásce ke kvalitním kabelkám.




Otázky však vyvolalo umístění hlavního zipu, pomocí něhož se POPpetka uzavírá. Tradičně se totiž kabelky vyrábí s otvíráním zipu zleva doprava (při pohledu na kabelku). Jenže já kabelky nosím na pravé straně, tudíž jsem měla jezdec zipu vzadu a byla jsem z toho občas dost nervózní. Udělala jsem si proto vlastní průzkum a zjistila, že více než dvě třetiny žen nosí tašky také napravo. Rozhodla jsem se proto respektovat naše potřeby a zipy otočit.

Kabelky a pásky z nové řady POP jsou k dostání v barvě nude, champagne, bordó, cognac a noir na našem e-shopu a také v nově vzniklém prostoru CONCEPT Haštalská 9 na Praze 1. Ten sdílíme spolu s návrhářkou Jitkou Klett, značkou variabilních lodiček SEGRI identity a luxusní kosmetikou maroc Maroc. Otevřeno je od pondělí do pátku od 10-18 hodin, přičemž se mnou se zde každou středu můžete i osobně potkat.


Tak doufám, že dorazíte a hlavně, že se vám nová kolekce bude líbit!

S láskou,

Lucie



bottom of page