top of page

Nová podzimní poppetka The Symbol, kráska mnoha tváří

S radostí Vám představujeme naší podzimní novinku. Nese tak trochu tajemný název The Symbol. Skrývá totiž dvě tváře, dvě nálady, dvě barvy. Poppetka v dark odstínech představuje temný soumrak a blížící se noc, druhá v trendy přírodní béžové symbolizuje svítání a novou energii. Vyberte si tu, která koresponduje s vaším outfitem, náladou nebo denní dobou. The Symbol je tak trochu jiná poppetka, není totiž tradičně celokožená, ale byla ušita z pevného plátna. Pravou kůži jsme použili pouze k jejímu orámování. Jedná se o šik detail dodávající poppetce společně se zlatým řetězem punc luxusu. Dále jsou pro ni signifikantní výrazná výšivka symbolu značky a do posledních detailů vyladěný design. To je The Symbol, vaše nová podzimní posedlost.



The Symbol byla jako i ostatní poppetky ušita ručně v České republice. Můžete ji nosit místo klasické kabelky nebo jako další tašku, praktický shopper. Vejde se do ní opravdu hodně a díky pevnému materiálu unese i notebook nebo menší nákup. Zapíná se pomocí skrytých silných magnetů. Dno kabelky je pevné, vyztužené, vyrobené z hovězí usně a má nožičky. Vnitřek ukrývá elegantní krémovou podšívku a kapsičku na nezbytné drobnosti.


“Chtěla jsem vytvořit výrazný luxusní model, který bude zároveň maximálně praktický. Každá u sebe občas potřebujeme mít více věcí a není důvod pro to ztrácet styl”. Naší novinku zdobí zlaté komponenty a disponuje řetězem, který lze buď vytáhnout a získat tak elegantní crossbody, nebo ho přeložit napůl a vytvořit dvě ucha k uchopení do ruky. The Symbol tak nabízí variabilitu v nošení, kombinování i použití. Symbolizuje tajemství a touhu po dokonalosti ve všech směrech. Doufám proto, že se stane vaší praktickou společnicí do nepohody.


Vaše Lucie

bottom of page