top of page

Jsme součástí CONCEPT Haštalská 9. Tak se stavte!

Máme pro vás skvělou zprávu! Naše poppetky si nyní můžete přijít prohlédnout také do Haštalské 9. Tuto adresu v centru Prahy si zapamatujte, protože má ambice stát se respektovanou módní destinací.


Bývalý módní salón etablované návrhářky Jitky Klett se nově mění na CONCEPT Haštalská 9. Jitka zde se svou ready to wear kolekcí i nadále zůstává. Svou couture linii však přesouvá do nádherné prvorepublikové vily na pražských Vinohradech. Aby Haštalská nezůstala nevyužitá, rozhodla se Jitka oslovit další talentované designéry z

České a Slovenské republiky, aby showroom doplnili.


"Jsem nadšená a poctěná zároveň, že Jitka kontaktovala právě mě a mou značku Patrick Poppet. Poppetky totiž hezky ladí s jejími oděvy a budou zase o krůček blíž k vám. V concept storu tak najdete i nejaktuálnější řadu POP Collection, která se vyznačuje nadčasovým designem, vysoce kvalitními materiály a perfektním řemeslným zpracováním, jak už je ostatně mým zvykem."


Součástí nově vzniklého prostoru je dále také značka variabilních lodiček SEGRI identity a luxusní wellness kosmetika maroc Maroc. Jedná se tedy o spojení, které jistě ocení nejedna klientka.

V showroomu totiž dámy oblékneme od hlavy až k patě během chvilky a u toho navíc zapůsobíme na všechny jejich smysly - zrak, hmat, čich, sluch i chuť. To znamená, že příchozí ženy si prohlédnou, osahají a ovoní materiály, z kterých tvoříme (ano, třeba pravá useň opravdu voní), vyslechnou si zajímavé příběhy designérů a jejich značek a při tom si mohou vychutnat skleničku dobrého vína nebo šálek kávy. Zážitek je tedy zaručen a všichni jste srdečně zváni. CONCEPT Haštalská 9 je pro vás otevřen každý všední den od 10-18 hodin. V některé dny se zde můžete potkat přímo s námi - designéry. Budeme velmi rádi, když přijdete a objevíte kvalitu československého designu. Poppetky dále najdete také ve VIDDA fashion & living concept store nebo na našem e-shopu. S láskou,

Lucie

bottom of page