top of page

Korbička x Patrick Poppet: Světový design, ve kterém se ukrývá nekonečno

Co se stane, když dvě české značky osloví společná múza černého diamantu? Vzniknou kousky, jichž se netýká čas.


Text je převzat z www.korbicka.com.

Naše dílna se spojila s českou značkou "poppetek" (kožených kabelek) Patrick Poppet a inspirováni černým diamantem jsme společně vytvořili souznění dvou artefaktů, které neodmyslitelně patří ke každé ženě - nadčasových šperků a kabelek.



Příběh české designérky

Za unikátním designem kolekce poppetek Black Diamond stojí autorka, designérka a zakladatelka značky Lucie Kalousová. Lucie se po studiích a zkušenostech v marketingu nechala pohltit světem módy a designu. Zpočátku vypomáhala mnohým českým designérům s komunikací jejich značek, až později založila vlastní módní portál CzechFashionDesign.cz.

A pak vznikla značka Patrick Poppet

Po nástupu na mateřskou dovolenou v roce 2016 se rozhodla, že zúročí zkušenosti a vášeň pro módu a založí vlastní značku prémiových kabelek, kterou pojmenovala po synovi Patrikovi. Tu oficiálně představila na podzim roku 2019 a doposud vytvořila tři kolekce. Letos na jaře do portfolia značky přibyly originální autorské obrazy, do kterých zakomponovává zbytky usní z výroby kabelek, což podporuje zerowaste, a také takzvané plaques de muselets, tedy ozdobné plíšky od šampaňského, jež jsou často objektem sběratelství.


Minimalismus a nadčasová elegance v nekonečné černé

Jak se říká, kdo nosí černou, žije nejpestrobarevnější život. Je to skutečně magická barva nepodléhající času a ukrývající nekonečno. Dokonalý tvar. Vybroušené detaily. Vysoká kvalita. Přitažlivá krása. To jsou atributy černého diamantu - inspirace k vytvoření Black Diamond Collection. Spojené vize. Nekonečno inspirace pro vás.

bottom of page