top of page

Oblíbená limitka Summer Edition 2022 je tu!

Astronomické léto právě začalo, a proto je nejvyšší čas představit vám novou limitovanou edici ručně zhotovených poppetek Summer Edition 2022. Čítá celkem 18 modelů, které na první pohled zaujmou zářivými letními barvami a výraznou klopou z italské lícové usně. Která bude ta vaše?



Předchozí kolekce Summer Edition se stala opravdovým hitem pro svůj originální design, malou hmotnost i neuvěřitelnou praktičnost. Vyslyšela jsem proto vaše volání po nové řadě a navrhla jsem opět tuto multifunkční kabelu v dalších super barvách. Můžete s ní běhat celý den po městě, zajít si na kulturní akci nebo s ní oslňovat v plážovém baru na letní dovolené bez obavy, že by ji měl někdo jiný. "Každý kus je originál, protože byl zhotoven v jiné barevné kombinaci. Majitelky těchto poppetek tak budou mít jistotu, že na schůzce nebo party nepotkají nikoho dalšího se stejným modelem Summer."

Těla poppetek Summer Edition 2022 vznikla speciálně pro naší značku Patrick Poppet v Mexiku, a to tradiční metodou vyplétání recyklovaných plastových pásků do dřevěné šablony zhotovené na míru. V naší dílně v Orlických horách jsme pak poppetky vyšperkovaly o klopy z nejkvalitnější italské lícové usně. Jak je u nás zvykem, většina pracovních úkonů probíhala ručně.


Vnitřek poppetek Summer tvoří jeden hlavní prostor bez podšívky. Jeho obsah chrání zmiňovaná klopa z usně s vyraženým zlatým logem značky. Zapínání je originálně řešeno ozdobným výsekem, kterým se provléknou ucha poppetky. Na vnitřní straně pod výsekem je useň zdvojená, díky čemuž klopa dobře doléhá k tělu. Poppetky Summer lze nosit v ruce, na rameni nebo elegantně na předloktí. S přehledem pojmou i dokumenty formátu A4.

Koupí poppetky Summer si neuděláte jen radost, ale uděláte i dobrý skutek! Z každého prodaného kusu kolekce Summer Edition 2022 totiž posíláme 100 Kč nadaci En Vía, která podporuje podnikání a seberealizaci právě ženy v mexické Oaxace.

Mějte krásné léto!

Vaše Lucie




bottom of page