top of page

POP pásek 2v1 – doplněk, který nesmí chybět ve vašem šatníku

Kvalitní kožený pásek patří k doplňkům, které by rozhodně neměly chybět v žádném šatníku. Dokáže totiž divy! Pomůže vám zakrýt nedokonalosti, rozsvítit nudný model nebo zvýraznit pas. A už jste zkoušely sladit pásek s kabelkou? Vypadá to jednoduše úžasně. Proto jsem pro vás, milé dámy, navrhla variabilní POP pásek 2v1. Tato novinka si zaslouží vaši pozornost.



POP pásek 2v1 je k dostání v osmi odstínech - royal purple, rich green, flame orange, bordó, cognac, noir, champagne nebo nude, stejně jako kabelky-poppetky z POP Collection. Tahle módní designovka se skládá hned ze dvou pásků. Široký se hodí přes košili, šaty, svetr či kabát. Klasicky do kalhot pak využijete tenký opasek. Variabilní POP pásek 2v1 dodá vašemu oblečení zcela nové vyznění a v kombinaci s poppetkou stejné barvy pozvedne outfit na zcela novou úroveň.

Pásky stejně tak jako naše poppetky jsou vyráběny ručně v České republice z kvalitní italské usně nappa. Každý pásek má deset dírek a zdobí ho zapínání v podobě decentní zlaté spony. Zkusily jste někdy ozvláštnit sako nebo svetr páskem? Pokud ne, do toho! Budete překvapené, jak úžasně to vypadá! S láskou,

Vaše Lucie

bottom of page