top of page

Poppetky se ozdobily a vybarvily do letních odstínů

Je mou milou povinností oznámit Vám, že oblíbená řada POP Collection se rozšířila o svěží letní odstíny. Nově tak můžete vybírat ze šťavnaté zelené (rich green), oduševnělé fialové (royal purple) a nepřehlédnutelné oranžové (flame orange). Poppetky v těchto barvách upoutají na první pohled a díky tomu, že na slunci doslova září, stávající se ideálními společnicemi pro nadcházející slunné měsíce. Věřím, že Vás potěší i designový zlatý řetěz, vhodný k ozdobení jakékoli kabelky, který se tak stane doslova jejím šperkem.




POP Collection tedy aktuálně sestává z celkem 8 různých barevných variant.

Nejnovější odstíny jsem vybírala s ohledem na jejich dobrou kombinovatelnost se základními barvami v šatníku. Všechny tři, ač výrazné, se velmi dobře párují. Nemusí se jich bát ani ženy, které jsou v práci vázány určitým dress codem, neboť skvěle rozzáří jinak decentní outfit. Zelenou a fialovou označuje Institute Pantone za trendy volbu a oranžová funguje jako příval energie. Je to optimistická stálice a typicky letní barva. Nové poppetky zároveň kontrastují s tlumenými odstíny stávajících kousků z POP Collection, kterou jsem uvedla na podzim. Chtěla jsem zachovat nadčasový tvar poppetek, ale zároveň nabídnout odvážnějším ženám kvalitní doplněk v oslnivých odstínech, díky kterým se stanou nepřehlédnutelnými.




Druhou novinkou v nabídce Patrick Poppet je již zmiňovaný zlatý řetěz.

Lze jím jednoduše doplnit stávající popruh nebo ho za něj rovnou vyměnit. Kabelka ozdobená tímto řetězem působí nesmírně elegantně a dostává nový šmrnc. Řetěz je dlouhý 40 cm a na každém konci má karabinu k uchycení. Ač působí masivně, nemusíte se bát, je velmi lehký, protože se vyrábí z dutého hliníku, potaženého odolnou zlatou barvou ve vysokém lesku.




Věřím, že se Vám budou moje nejnovější počiny líbit :-).

S láskou a přáním příjemných jarních dnů,

Vaše Lucie



bottom of page