top of page

Seznamte se s novou poppetkou JOY 2.0

Poppetka Joy, která od samého prvopočátku fungování značky patří mezi vaše nejoblíbenější, se dočkala redesignu a drobných, ale důležitých vylepšení! Je z odolnější italské nappa usně, tajemný ametystový odstín podšívky zaručuje, že není tak náchylná k ušpinění a nově si také můžete nastavit délku popruhu. Ten je navíc z větší části zhotoven z usně, takže netlačí a nestudí na těle. Neutrální barvy se dají snadno kombinovat a skvěle se hodí na společenské události jako jsou například svatby a garden party. Nová Joy je zkrátka must have kouskem této sezóny!


Joy je nejen krásná, velmi ženská, ale také praktická a plně dostojí svému jménu - bude Vám přinášet radost každý den. Tato poppetka pochází z vůbec první řady Black Diamond Collection a dosud byla, jak už název napovídá, k dispozici pouze v černé barvě. Já jsem se však rozhodla ji redesignovat - doznala tedy drobných vylepšení - a spolu s tím Vám nabídnout i jiné barvy. Zvolila jsem nude a champagne pro jejich dobrou kombinovatelnost. Populární černá samozřejmě i nadále zůstává v nabídce, a to hned ve dvou verzích – celá hladká a kombinovaná s vlasem na klopě.


I Joy 2.0 má praktické zapínání na magnet a oblíbené přiznané výrazné prošívání. Zůstává také zlaté logo decentně vyražené na vnější kapse a zlaté komponenty, které jí dodávají punc luxusu. Na Vás už je jen to, zda ji budete nosit jako crossbody, přes rameno či v ruce za krátké ouško. Je totiž variabilní, což tvořím moc ráda. Jako bonus můžete navíc všechny barevné varianty JOY 2.0 skvěle doladit páskem 2v1 z POP Collection ve stejném odstínu. Tak ať Vám nová JOY přináší jen samou radost 😊! S láskou,

Vaše Lucie



bottom of page