top of page

Tipy na vánoční dárky od Patrick Poppet

Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi i plnění přání. Ať už si chcete udělat radost sami sobě nebo splnit přání někomu blízkému, přinášíme vám tipy na dárky pro ženy i muže. Kabelky ve vánočních barvách, trička z bio bavlny s motivy kabelek a šampaňského nebo obrazy z plíšků od šampaňského zkonzumovaného během oslav Vánoc a nového roku jistě potěší.



Atmosféru Vánoc ještě více umocní kabelky, respektive poppetky značky Patrick Poppet v typicky svátečních barvách - Harmony v tmavě zelené a Cheryl v rudé červené barvě. Vznikly z prvotřídní italské lícové usně zkušenýma českýma rukama. Výroba jedné trvá zhruba 2,5 dne poctivé řemeslné práce. Jsou jedinečné a variabilní díky třem možnostem nošení - přes rameno, jako ledvinka nebo jako psaníčko a k němu ladící opasek.



Milovnice bublinek a kabelek jistě potěší tričko z té nejkvalitnější bio bavlny. Bílé tričko tvoří základ šatníku každé ženy a když je navíc opatřeno vkusným potiskem, který vystihuje to, co má ráda, je její osobní výpovědí. Vybírat můžete ze třech variant: CHMPGN & HNDBGS, This is what I love, On a Champagne diet a Me, Myself & I. Na tvorbě grafiky se podílela také Tereza Franc, 1. česká Madame Cognac & Champagne a Adéla Žižková, studentka umělecké školy Central Saint Martins v Londýně.




Především muži si pak přijdou na své, dostanou-li Champagne, anebo hned obraz s kapslemi od šampaňského. Pokud jsou navíc sběrateli těchto ozdobných plíšků, mohou si nechat vytvořit obraz od Lucie Kalousové dokonce na míru se svými vlastními plíšky. A že jich během Vánoc a oslav nového roku jistě přibyde!





bottom of page